bekijk vacatures
cv uploaden

Vergelijk jouw carriere in het ruimtelijk domein

Bouw samen met ons aan jouw ontwikkeling

Je wilt stappen zetten in je carriere. Jouw ambities omzetten in succes. Wij bieden je alles om je ambities waar te maken. Sluit jij je bij ons aan, dan kun je vertrouwen op de beste ondersteuning en jarenlange ervaring op het gebied van detacheren in het ruimtelijk domein. Met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling werk je voor toonaangevende opdrachtgevers.

Met de zekerheid van een vast salaris en je eigen budget voor opleidingen, cursussen en certificeringen geef je je carrière een boost. Met jouw kennis en expertise help je onze opdrachtgevers met complexe vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening.

Ben jij klaar voor Buro BRIQ? Wij zijn klaar voor jou.

Sluit je bij ons aan

Buro BRIQ is een detacheringsbureau voor professionals in het ruimtelijk domein. Vanuit een ruimtelijk advies bureau hebben wij al jaren ervaring op het gebied van detacheren in deze branche.

Via ons kun je aan de slag bij diverse opdrachtgevers voor een korte of lange periode om jezelf nog verder te ontwikkelen. Wij zullen er alles aan doen om aan je wensen qua locatie/afstand te voldoen.

Bij ons staat je persoonlijke ontwikkeling voorop! Samen met jou willen wij je ambities vormgeven en naleven.

Je hebt een fijn basisteam en een vast contactpersoon om op terug te vallen.

Wij vinden het belangrijk dat je doet waar je blij van wordt en dragen daar graag ons steentje aan bij

Interesse?

Heb jij interesse om voor Buro BRIQ aan de slag te gaan als professional in het ruimtelijke domein? Solliciteer dan snel via het sollicitatieformulier hieronder of neem contact op met Linda van Leusen via 06 127 16 347 of linda@burobriq.nl

Sollicitatieformulier


    ;